Kjøp Heiskort online her!                                     911 81 100

Vi holder åpent som vanlig. Åpent mandag- torsdag 17.00-21.00. lørdag søndag 11.00-17.00

covid-19 i alpinsenteret

 

Vi kommer til å gjøre alt for at denne sesongen skal oppleves så lik som mulig en vanlig vinter, men er også avhengige av at alle våre skivenner følger de råd som blir gitt. Under ser dere beskrevet de hovedreglene som gjelder for alpinanleggene i Norge. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn og ta noen forholdsregler når dere er på Skillevollen, slik at du og andre skal føle seg trygge og ha en fin lang vinter.

Våre fire grunnpilarer for å bremse smittespredning: 

1. Hold minst 1 meter avstand til andre.
2. Vask eller sprit hendene ofte.
3. Nys og host i albuekroken.
4. Kom frisk. Dra hjem ved akutte luftveissymptomer.
Helsen og sikkerheten til alle våre kunder og ansatte er av største betydning for oss. Vi vil ha stort fokus på å drifte anlegget etter gjeldende retningslinjer og vil kontinuerlig oppdatere rutiner og prosedyrer for å sikre at våre gjester kan ferdes i et trygt miljø under oppholdet på Skillevollen. Utover den åpenbare økte rengjøringen i områder med mye trafikk og overflater, har vi skissert hva du som gjest kan forvente når du besøker oss denne skisesongen: 

Vi gjør også oppmerksom på at disse reglene skal være synlige i anlegget, samt at de vil kunne endres i tråd med nasjonale endringer.

 

Kontaktsporing og besøksregistrering
Når du besøker oss på Skillevollen for å stå på ski må du ha et key card. Dette for å sikre at vi har kontaktinformasjon til alle våre gjester vil vi be om navn, telefonnummer eller e-post når du laster heiskortet ditt. I løpet av sessongen kan dere kjøper heiskort på nett. Da vil denne kontaktinformasjonen lastes automatisk og du kan gå rett i heisen. Vi vil oppfordre alle våre gjester til å kjøpe kort på nett når dene ordningen er oppe og går for å unngå kødannelse inne i Skiutleien. 

Heis og heiskø
Alle gjester på Skillevollen  skal holde en stavlengdes avstand til nærmeste person, foran, bak og til sidene. Når du står i heiskø eller tar T-kroken kan du sitte/stå sammen med din familie, nære venner eller medlemmer av din kohort. Alle gjester skal holde god avstand mellom seg selv og gjester de ikke kjenner. 1-metersregelen gjelder i alle deler av anlegget. Heispersonalet vårt vil også minne om å holde avstand dersom du har det så gøy på ski at du glemmer distanseregelen. Videre ber vi alle våre gjester om å ha på seg votter eller hansker ved bruk av t-krok og skålheisene. Med fysisk distansering i heiskøen kan ting bevege seg litt saktere enn vanlig, så vi setter pris på deres tålmodighet og vennlighet under oppholdet. Alle heiser vil være bemannet, men av smittevernhensyn vil heisvaktene våre ha en noe mer tilbaketrukket rolle i driften for å unngå hyppig nærkontakt med gjester. Gjester kan naturligvis likevel be om hjelp ved behov.